www.BinaryAlchemy.de :: Search
 SearchSearch   RegisterRegister  ProfileProfile   UsergroupsUsergroups   Log inLog in 
If you create a new post, please use a topic that describes your problem
www.BinaryAlchemy.de :: Search
 
Search found 16 matches
www.BinaryAlchemy.de Forum Index
Author Message
  Topic: Particle Volume Cloud: Lookup Table issues with Satellites ?
nixx

Replies: 9
Views: 15023

PostForum: Shader Bugs   Posted: Thu Dec 10, 2009 6:36 pm   Subject: Particle Volume Cloud: Lookup Table issues with Satellites ?
Thank you, it's finally clear now Smile
  Topic: Particle Volume Cloud: Lookup Table issues with Satellites ?
nixx

Replies: 9
Views: 15023

PostForum: Shader Bugs   Posted: Thu Dec 10, 2009 6:13 am   Subject: Particle Volume Cloud: Lookup Table issues with Satellites ?
Hi

There is only one Volume shader, the XSI one.

So, when installed in 7.x/2010, your addon does not touch the XSI-included "Particle Volume" shader ? It doesn't replace it with a newe ...
  Topic: Particle Volume Cloud: Lookup Table issues with Satellites ?
nixx

Replies: 9
Views: 15023

PostForum: Shader Bugs   Posted: Sat Nov 21, 2009 4:28 pm   Subject: Particle Volume Cloud: Lookup Table issues with Satellites ?
Hi

No, that file is not used.
The BA volume package has additional shaders to the volume cloud shader.
It does not replace the XSI shaders.

Then something must be wrong there too, because I on ...
  Topic: Particle Volume Cloud: Lookup Table issues with Satellites ?
nixx

Replies: 9
Views: 15023

PostForum: Shader Bugs   Posted: Sat Nov 21, 2009 6:43 am   Subject: Particle Volume Cloud: Lookup Table issues with Satellites ?
I found another thing that looks like it could be the cause of the problem :

Looking into the plugin manager, I can see the BA Volume entry. There, under the "\Addons\BA_Shader_Collection_volu ...
  Topic: Particle Volume Cloud: Lookup Table issues with Satellites ?
nixx

Replies: 9
Views: 15023

PostForum: Shader Bugs   Posted: Fri Nov 20, 2009 10:52 pm   Subject: Particle Volume Cloud: Lookup Table issues with Satellites ?
Hi again, thanks for replying.

I 'm using separate nodes, no XSI compounds anywhere. And yes, all satellites have SP1 installed (actually, I 'm trying it with just one satellite so that makes it ev ...
  Topic: Particle Volume Cloud: Lookup Table issues with Satellites ?
nixx

Replies: 9
Views: 15023

PostForum: Shader Bugs   Posted: Fri Nov 20, 2009 6:02 am   Subject: Particle Volume Cloud: Lookup Table issues with Satellites ?
Hi,

I 'm having a serious problem here. In a particle cloud volume, the Lookup Table goes nuts when rendering with satellites. Every refresh of a render region, for example, gives a different Looku ...
  Topic: fractal4d_scl changed in 3.5 ?
nixx

Replies: 5
Views: 7371

PostForum: Shader Problems / How do I...?   Posted: Wed Apr 30, 2008 4:59 pm   Subject: fractal4d_scl changed in 3.5 ?
Perfect ! Back to business Smile

It still reports version 3.5 when rendering though, maybe you should change that to avoid confusion ? But of course what really matters is that it works as it should. ...
  Topic: fractal4d_scl changed in 3.5 ?
nixx

Replies: 5
Views: 7371

PostForum: Shader Problems / How do I...?   Posted: Tue Apr 29, 2008 5:48 pm   Subject: fractal4d_scl changed in 3.5 ?
That's great news, thanks for the update.

So I 'm guessing there was indeed a problem with the fractal4d node in 3.5, right ?

Thanks again, I 'm looking forward to the new update.

nick
  Topic: fractal4d_scl changed in 3.5 ?
nixx

Replies: 5
Views: 7371

PostForum: Shader Problems / How do I...?   Posted: Tue Apr 29, 2008 3:14 pm   Subject: fractal4d_scl changed in 3.5 ?
I hate to reply to my own thread, but... Holger, any help, please ?

Thanks,

nick
  Topic: fractal4d_scl changed in 3.5 ?
nixx

Replies: 5
Views: 7371

PostForum: Shader Problems / How do I...?   Posted: Mon Apr 21, 2008 6:17 pm   Subject: fractal4d_scl changed in 3.5 ?
I just upgraded from v3.0 to v3.5. I loaded up a scene created with v3.0, and tried to render it without changing anything, expecting to see the same result (or at least a very similar one). However, ...
  Topic: Network rendering of PT_explosion_dust
nixx

Replies: 10
Views: 11510

PostForum: Shader Problems / How do I...?   Posted: Fri Apr 27, 2007 10:24 am   Subject: Network rendering of PT_explosion_dust
This is simply great news Holger ! Thank you for the update. Great to know it's fixed.

nick
  Topic: Volume shaders: Beta testers wanted
nixx

Replies: 32
Views: 137194

PostForum: Shader News / General   Posted: Thu Apr 26, 2007 4:37 pm   Subject: Volume shaders: Beta testers wanted
.I 'm very interested too. Currently on BA_Volume 2.1.1 on XSI 6.01, with extensive prior experience with LW HVs, and volumetrics in general.

nick
  Topic: Network rendering of PT_explosion_dust
nixx

Replies: 10
Views: 11510

PostForum: Shader Problems / How do I...?   Posted: Mon Apr 23, 2007 6:19 pm   Subject: Network rendering of PT_explosion_dust
Please send me the, then I can take a look at it.

That was a very quick reply, I appreciate it. I will prepare the scene and send it to you.

info (at) binaryalchemy (dot) de ?

nick
  Topic: Network rendering of PT_explosion_dust
nixx

Replies: 10
Views: 11510

PostForum: Shader Problems / How do I...?   Posted: Mon Apr 23, 2007 6:15 pm   Subject: Network rendering of PT_explosion_dust
Hi Holger,

Thanks for replying. Unfortunately, the problem is still there whether I use fractal4d or not. In my volume object, I 'm using a mix of volumescalar_primitive and fractal4d_scl for the d ...
  Topic: Network rendering of PT_explosion_dust
nixx

Replies: 10
Views: 11510

PostForum: Shader Problems / How do I...?   Posted: Mon Apr 23, 2007 5:04 pm   Subject: Network rendering of PT_explosion_dust
Thanks mnich,

But unfortunately, I 'm not having this problem in particles (although if I do in the future, I 'll keep your advice in mind).

This is a simple sphere, with the BA_Volume shader.
...
  Topic: Network rendering of PT_explosion_dust
nixx

Replies: 10
Views: 11510

PostForum: Shader Problems / How do I...?   Posted: Mon Apr 23, 2007 2:06 am   Subject: Network rendering of PT_explosion_dust
I am having the exact same problem with a scene of my own, made from scratch, and using the Volume_Cloud. Distributed rendering causes the same "different tiles" effect.

This is on XSI 6. ...
 
Page 1 of 1
All times are GMT + 1 Hour
Jump to:  
 
Documento sin título
 



Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group



Number of shameful bots caught by Anti-Spam ACP: 1667